Skip to main content

Je wil graag beginnen golfen, maar hebt geen idee waar en hoe eraan te beginnen? Bij AGS, langs de A12 in Aartselaar, zit je bij het juiste adres om te leren golfen. Ze beschikken over een piekfijne infrastructuur en materiaal, en bieden ook de optie om bij slecht weer overdekt te golfen. De PGA golf pro’s staan voor je klaar om je alle technieken aan te leren tijdens individuele lessen met het lespakket.

Om beginnende golfers een boost te geven, biedt AGS individuele lespakketten aan. Zo kan je op je eigen tempo en met uitvoerige begeleiding de golfsport onder de knie krijgen. Individueel, of met je eigen bubbel, kies je de lesmomenten op basis van jouw agenda en de beschikbaarheden van de pro. Het ultieme doel is dat je op het einde van die lessen in staat bent om alle aangeleerde technieken te gebruiken op het terrein.

Het individueel lespakket is 3 maanden geldig. Tijdens deze periode heb je recht op 5 uur individuele les, verspreid over lessen van telkens 1 uur bij dezelfde pro. Daarnaast krijg je 20 mandjes ballen die je kan gebruiken om te oefenen op de greens. Zit je na die 3 maanden op dezelfde golflengte als AGS en wil je je aansluiten? Dan krijg je 100 euro korting op je jaarlidmaatschap!

Maar waarom moet je net kiezen voor AGS? Onlangs zetten enkele nieuwe leden hun eerste stappen op de greens en zij waren alvast zeer enthousiast. Vooral de “ontspannen en ongedwongen sfeer” en “toegankelijkheid voor beginnende golfers” springen eruit. En voor wie na een rondje golf wil blijven plakken in de clubhuis is er de volgende geruststelling: “Allemaal toffe mensen waarmee je niet alleen een balletje, maar ook een babbeltje kan slaan.”

Nog niet overtuigd? Op zondag 1 september houdt de club een opendeurdag waar je zelf kan ontdekken waarom AGS de ideale golfclub is voor jou! Maar bekijk zeker al eens de website voor het volledige aanbod: www.ags.be.

Advertentie

Leave a Reply