Skip to main content

Verborgen in Fort 3 van Borsbeek stoot je op ‘De Schuur’, een creatieve ontmoetingsruimte met verschillende gezichten. Het hele jaar lang kan je hier terecht voor (bedrijfs)feestjes en teambuildings, en van begin mei tot eind september is het er elke zondag van 13u tot 19u genieten in de zomerbar.

Eens binnen in De Schuur, stelen de authentieke woonwagens meteen de aandacht. Maar de grote troef is het terras en de prachtige omgeving van het Fort. “Deze plek ligt me heel nauw aan het hart, ik ben een echte native hier. Als kind heb ik uren liggen ravotten in het Fort, elke put, boom of grot heb ik gezien”, vertelt uitbater Kurt de Ruijter.

Uniek spelplezier

Gelegen langs verschillende fietsknooppunten en als startpunt van de route van de Zuidrand wandelapp, mikt De Schuur op een aanbod voor alle leeftijden. “Kinderen kunnen zich uitleven in de bossen terwijl ouders genieten op ons terras. En in onze speelhoek staat een verkleedkoffer en retrospelletjes waarmee ouders én grootouders zich, samen met de jongere generatie, kunnen uitleven.”

Verder is er de unieke mogelijkheid om te ‘discgolfen’. Daarbij gooi je een soort gewichtige frisbee in een doel. “Het Fort is één van de weinige plekken waar dit nog kan en we lenen de discs dan ook graag gratis uit zodat iedereen het kan uitproberen.”

Advertentie

Meer dan een zomerbar

De zomerbar is maar één van de vele gezichten van De Schuur. De locatie is ook af te huren voor familiefeesten, huwelijksfeesten, communies, bedrijfsfeesten, teambuildings,… Telkens gecombineerd met een act uit het unieke aanbod woonwagenanimatie. En wie nog op zoek is naar een creatief zomerkamp voor de kinderen is hier ook aan het juiste adres. Tijdens de zomervakantie wordt een mooi programma voorgeschoteld voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

De zomerperiode afsluiten doet De Schuur zoals ze die begonnen is, met het familiefestival Schure Lure. “Op de laatste zondag van september nodigen we iedereen uit om samen met ons een laatste keer te genieten van de zomerbar. En De Schuur zou De Schuur niet zijn als dit niet inclusief sfeervolle acts is”, sluit Kurt af.

Voor meer info, contact en programmatie kan je terecht op de website www.alleslooptoprolletjes.be/de-schuur/.

Advertentie

Leave a Reply