Skip to main content

In ‘Het woord is aan …’ leggen we telkens 3 vragen voor aan iemand van de gemeenten. Om 2024 te starten, geven we het woord aan de burgemeesters. Wat vonden zij positief aan 2023 en waar kijken ze in 2024 naar uit? Deze keer is het de beurt aan Koen Metsu, burgemeester van Edegem.

Wat vond u positief aan 2023?

2023 was een heus feestjaar in Edegem. Onze gemeente blies 850 kaarsjes uit en dit werd enorm gevierd! Na COVID was het heerlijk om zien hoe de mensen terug konden genieten van honderden activiteiten. Gezellig buurten, elkaar terug beter leren kennen, genieten van alle pracht die onze gemeente en haar inwoners te bieden hebben.

Naar welk project of initiatief in uw gemeente kijkt u in 2024 uit en waarom?

Dit jaar staat er nog ontzettend veel op de planning. Nog nooit zal er zoveel geïnvesteerd zijn in voetpadvernieuwing, ‘t Forum zal terug opengaan, nieuwe hondenweides worden aangelegd, de hangars in het fort worden gerenoveerd voor onze verenigingen, het kasteel wordt gerestaureerd, de drie Eikenstraat krijgt een nieuwe asfaltlaag, … teveel om hier op te noemen.

Waar kijkt u persoonlijk het meest naar uit in 2024?

Persoonlijk wens ik onze inwoners een goede gezondheid en veel liefde voor elkaar toe. In tijden waar het niet altijd even gemakkelijk is, moeten we m nog meer zorgzaam zijn voor elkaar. Een goede verkiezingsuitslag zou voor mij een leuke kers op de taart zijn

Advertentie

Leave a Reply