Skip to main content

Vremde Gewoontes is een E-commerce zaak uit Vremde. Zaakvoerster Mieke Pelckmans ondervond in de nabije omgeving het gemis van duurzame en verpakkingsarme producten én zag dat vele lokaal geproduceerde artikelen niet centraal aangeboden werden.

Een bezoek aan een buurthandelaar inspireerde haar om iets nieuws te bedenken: Online verkoop van producten waarin ze zelf gelooft en tóch nabijheid creëren via een afhaalpunt. Het ietwat ‘vreemde’ concept kreeg de bijpassende naam ‘Vremde Gewoontes’ en bestaat nu al 3 jaar.

Een greep uit het aanbod lokale producten: granola’s, honing, bier, gin, knutsel- en onderhoudsartikelen, shampoobars, etc. Deze artikelen worden ook in geschenkmanden aangeboden, ideaal om cadeau te doen.

Daarnaast kopen ze ook in bulk aan en kan je kiezen uit (vaak biologische) pasta’s, kruiden, zaden, noten, rijst,… De niet-voedingsartikelen bestaan uit ecologische toiletartikelen en onderhoudsproducten, postkaarten, speelgoed, drinkbussen etc.

Woensdag en zaterdag zijn de ophaaldagen; alles wordt klaargezet in een lockerkast aan huis die via een code wordt geopend. Zondag ook levering aan huis in Boechout/Vremde.

Interesse? Kijk dan op de website www.vremdegewoontes.be.

Leave a Reply