Skip to main content

Ontdek de winnaars van de Mortselse M’ies 2023

Tijdens een feestelijke avond in de Mark Liebrecht Schouwburg werden woensdag 28 februari de Mortselse M’ies 2023 uitgereikt. Sinds 2020 bekroont de stad de inzet van haar verenigingen, hun leden en vrijwilligers met deze mooie eer. De M’ies zijn opgedeeld in vier categorieën: M-TOP, Mini-KRAK, Maxi-KRAK en M-Vrijwilliger.

Tekst: Lokaal bestuur Mortsel & Kobe Nuyens – Foto’s: Lokaal bestuur Mortsel

Met de M’ies wil de stad Mortsel haar lokaal talent in de kijker zetten. Iedereen kon stemmen tot en met 5 februari en in totaal werden meer dan 3.000 stemformulieren ingevuld.

In de categorie M-TOP, voor de vereniging of organisatie die zich het voorbije jaar op alle gebied onderscheidde van de anderen, won dameskoor Famuse. Mini-KRAK, voor hét -18-jarige talent van Mortsel, werd gewonnen door de 13-jarige judoka Andrey Konovalov van Satori Kwai. Maxi-KRAK is dan weer de prijs voor hét +18-jarige talent van Mortsel. Lieve Van Den Wouwer van boogschietclub La Fidelité-Constantia vzw (FCM) ging met de prijs aan de haal. Tot slot won Edwina Stoot van Scouts 32/48 de M-Vrijwilliger prijs.

Na een gezellige avond vol felicitaties en optredens van verschillende lokale acts, volgde nog een receptie in zaal ’t Parkske waar de verenigingen, vrijwilligers en krakken genoten van een hapje en een drankje.

Advertentie

Leave a Reply