Skip to main content

Vrijdag 23 mei gaat “Pastoor Breukelmans zoekt M/V/X”, het nieuwste theaterstuk van het Edegems theatergezelschap Cartouche, in première. Deze opvoering werd gemaakt ter ere van hun 25-jarig jubileum. “Het is gebaseerd op twee voorgaande stukken met een van onze bekendste typetjes: Pastoor Breukelmans,” vertelt Mike Schuurmans, bestuurslid bij Cartouche. 

Mike is niet alleen bestuurslid, maar zal ook de rol van Pastoor Breukelmans voor een derde maal op zich nemen. “Ik ben heel erg blij dat ik weer in deze rol mag kruipen. In het dagelijks leven ben ik allesbehalve Breukelmans, of dat hoop ik toch,” lacht hij. Ditmaal is de pastoor op zoek naar een eventmanager om het oude, vervallen klooster nieuw leven in te blazen. Cartouche legt de lat dan ook graag hoog. “We willen iets brengen waardoor mensen de moeite doen om uit hun huis te komen.” 

Het toneelstuk zal twee weekenden op rij te zien zijn vanaf 20.30 uur en op zondag om 15.00 uur te Edegem in de Hovestraat 70 bij de Crypte onder de kerk. 

Advertentie

Leave a Reply